Våra tjänster

Varför inte bygga snyggt när du ändå ska bygga?

Vackrare Arkitektur anser att precis som namnet anger att arkitektur ska vara vacker, men även stilren och harmonisk, utan att för den skull göra avkall på funktionen. Vad som är vackert, snyggt är naturligtvis en subjektiv uppfattning. Vackrare Arkitektstilar har dock valt att bygga vidare på de arkitektstilar som ligger människor närmast om hjärtat, hellre än att följa tillfälliga trender - kanske en omodern uppfattning, men som vi ändå har som ledstjärna. Nedan ser du vilka områden vi arbetar inom.

Arkitektritade hus

Designar nybyggnation, ombyggnader och tillbyggnader med hög klass i fråga om stil och funktion. Arbetar med många olika arkitekt-stilar och byggnadstyper. Varför inte en herrgård i villastorlek eller nytt hus i stilren funkis?

Därtill utför vi givetvis arkitektuppdrag för alla typer av om- och tillbyggnader, komplementär-byggnader som carport, garage, atterfallshus
m m i samma anda.

Fasadförädling

Ett annat specialområde är fasadförädling eller “ansiktslyftning” av redan befintliga fasader.
Under de flesta exteriörer, även de mest trista och intetsägande, finns ofta en stomme som kan utvecklas till en verklig pärla.
Genom 3D-visualisering kan vi arbeta fram förslag till hur utseendet på er bostad kan förhöjas och erbjuda tillhörande arkitektritningar.

3D-visualisering

3D-visualisering är ett utmärkt komplement till all form av ny-, till- och ombyggnation för att komma verkligheten nära innan man kör igång byggprojektet, och därmed undvika eventuell besvikelse över att det inte blev riktigt som man tänkt i slutändan. Vi utför enkla eller fotorealistiska visualiseringar, allt efter behov.